Ona se umivala ovim i njezina kćerka nije mogla da vjeruje jer je izgledala mlađe od nje! Recite zbogom borama, mrljama i aknama!

Ona se umivala ovim i njezina kćerka nije mogla da vjeruje jer je izgledala mlađe od nje! Recite zbogom borama, mrljama i aknama!


Ovaj domaći losion od lišća peršuna i limuna ili jabukovog sirćeta će vam pomoći da iščistite kožu i eliminišete tamne mrlje i pjege sa lica.
Priprema ovog losiona je vrlo jednostavna
Peršun je poznat po tome da izbjeljuje i regeneriše, te se često koristi u mnogim kozmetičkim preparatima, a takođe je bogat vitaminima i mineralima.
U medicini se koristi za groznicu, bolesti bubrega, bolesti urinarnog trakta, dijabetes, upalu oka i brojne druge bolesti.
Savršeno uklanja crvenilo, iritaciju i otok, čisti vašu kožu, osvežava i tonira. Odličan je za njegu predjela oko očiju. Pomaže pri eliminisanju akni i bubuljica.
Šta vam je potrebno za ovaj losion
2 kašike sitno sjeckanog lišća peršuna
1 kašičica limunovog soka ili jabukovog sirćeta
200ml vodePRIPREMA
Prelijte 200ml ključale vode preko sjeckanog svježeg peršuna i ostavite da se krčka 15 minuta. Sklonite sa vatre i pustite da se ohladi. Kada se ohladi dodajte 1 kašičicu limunovog soka ili jabukovog sirćeta. Ulijte mješavinu u staklenu posudu. Držite je u frižideru.
Kako ga koristiti
Ovaj domaći losion savršeno ispunjava bore, čisti i uklanja mrtvu kožu.
Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima peršuna pomaže pri uklanjanju tamnih mrlja.
Koristite ga svakodnevno (ujutru i uveče pred spavanje), nakon mjesec dana će mrlje i prljavština s lica nestati.
Za oči
Ukoliko želite da uklonite podočnjake i crvnilo oko očiju, napravite isti losion samo bez limunovog soka. Natopite vatu losionom i stavite ga u oči ujutru i uveče.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *