Još o raku prostate i kako se na prirodan način boriti protiv njega!

 Još o raku prostate i kako se na prirodan način boriti protiv njega!

PITANJE:

Dragi dr Šulc, moj muž ima rak prostate i to je uticalo na njega da promeni stil života i da postane vegan tokom prethodnih 18 meseci. Koristili smo 90% vaših proizvoda i saveta. Čuli da proizvodi od soje i neko voće poput jabuka, suvih šljiva, suvog grožđa i krušaka hrani rak? Da li je to istina? Hvala vam što ste pomogli da sačuvam svog muža od bolnice i da živi zdravim stilom života. On ima problema sa nateklom prostatom koja čini da uriniranje bude teško. On sebe prazni samostalnom kateterizacijom nekoliko puta dnevno, kada oseti da bubrezi počinju da ga bole. Radi detoksikaciju s vremena na vreme i pije sokove svaki dan. Nisam uspela da ga ubedim da krene sa vašim tridesetodnevnim programom detoksifikacije ili programom za neizlečive bolesti. On je izuzetno zauzet čovek, ali ja osećam da on može da uradi šta god zamisli. Možda bi vi mogli da ga ubedite? Čekam vaš odgovor i zahvalna sam vam za sve što sam naučila iz vaših knjiga i objava na blogu. Neka Bog blagoslovi vaše napore, vi ste odgovor na moje molitve.

                    –   Brenda, G., Lansing, Mičigen, SAD

ODGOVOR:

Draga Brenda,

Hmmmmmm… “Moj muž ima rak prostate”

Hmmmmmm… “Koristili smo 90% vaših proizvoda i saveta”

Hmmmmmm… „Hvala vam što ste pomogli da sačuvam svog muža od bolnice“

Hmmmmmm… „Nisam uspela da ga ubedim da krene sa vašim tridesetodnevnim programom detoksifikacije ili programom za neizlečive bolesti“

Brenda, imam jedno pitanje… Čija je prostata u pitanju? Čija prostata je natečena? Čija prostata je kancerogena? Ko mora da stavlja cev u svoj penis dvaput dnevno?

I ko mi piše ovo pismo?

Najteža stvar kod prirodnog lečenja je to što mi ne možemo nikoga da izlečimo od bolesti, bez obzira koliko ih mi voleli; oni kojima hoćemo da pomognemo moraju to da urade sami!

Zvučiš mi kao neverovatna žena, dobra žena kada bih ja tražio ženu, ili kao medicinska sestra, odmah bih te pozvao kada bi mi trebala. Čestitam tvome mužu na svim promenama koje je učinio do sada, iako sam siguran da si ti ta koja je zaslužna za to.

Brenda, stvarno cenim tvoju veru u mene, moje programe biljnog lečenja, moje biljne lekove i sve što ste vi i vaš muž uradili. Neću da budem grub prema tvom mužu i čestitam mu na svemu što je do sad učinio, ali ja rak VEOMA OZBILJNO SHVATAM i više od svega želim od njega da se IZLEČI i ZNAM da on mora da se potrudi najbolje što može i da se što više UKLJUČI u program lečenja samog sebe!

TO što mi pišeš je veoma tipično za moju kliniku. Nije slučajno što su 90% mojih pacijenata bile žene. Mislio sam da je to jednostavno zbog toga što sam zgodan baja, ali stvarnost je bliža tome da je to zbog činjenice što su žene otvorenije i fleksibilnije od muškaraca kada su u pitanju nove stvari. Možda je to jedna divna razlika između estrogena i testosterona. Znamo da testosterom čini da stvari budu tvrđe, kruće i manje fleksibilne, u svakom smislu tih reči. To je jedan od razloga zašto ga voliš, ali isto tako jedan od razloga zašto su muškarci manje otvoreni i manje predusretljivi.

Kako god, postaraj se da utvrdiš da ti ne vučeš svoga muža kroz ovu avanturu prirodnog lečenja. Takođe se postaraj da on ima više energije za lečenje svoje prostate od tebe. Znam, Brenda, kada bi mogla, ti bi transplantirala njegovu prostatu u svoje telo i sama bi je izlečila i onda bi je vratila njemu, ali ne možeš to da uradiš.

Ponavljam, čestitam ti na svemu što si uradila i čestitam i njemu za sve što je preduzeo do sad, ali njegovo lečenje podrazumeva trenutnu i neverovatnu promenu i ako on hoće da predvodi promenu, da se baci na programe i da da 110% svojih mogućnosti onda će izlečiti svoju prostatu i izlečiće svoje telo od raka.

Ovo moram da ti kažem, ako se on ne uozbilji povodom ovoga, rak svakako hoće!

Napomena: Psiholozi sada govore da postoji treći tip ličnosti, tzv. “C” ličnost (nasuprot tipu “A” i tipu “B”). Oni kažu da je tip “C” čest kod ljudi koji imaju rak i opisuju ih kao ljude koji ne pričaju u svoje ime kada imaju neku bolest, što je upravo ono što se dešava ovde. Znači, treba da učinimo da vaš muž bude onaj koji će stvoriti svoje moćno zdravlje!

Razumem da je on veoma zauzet čovek, ali ako voli život i želi da živi još koju deceniju više, on mora da nađe razlog i da uzme pauzu sa posla, da da 110% svojih mogućnosti i oteraće rak iz svog tela i izlečiće se.

Najbolje što ti sad možeš da uradiš su dve stvari…

#1: Voli svog muža zbog toga što jeste, a ne zbog njegovog nivoa učešća u programu lečenja.

Svi ćemo umreti jednog dana i SVI možemo da živimo nešto duže ukoliko hoćemo da bolje vodimo računa o sebi i da živimo zdravije. U isto vreme, moramo da balansiramo između kvaliteta i kvantiteta. Zato nemoj biti gruba prema njemu zato što ne želi da pristupi mojim programima onoliko intezivno koliko bi ti želela ili zbog toga što nije disciplinovan u prirodnom lečenju kao ti. Sa razlogom si ga zavolela i to nije bilo zato što je voleo da pije sok od šargarepe.

#2: Pošalji mu link za ovaj blog!

Gospodjo Brenda, pomogao sam mnogim ljudima koji su imali rak prostate koji je bio u mnogo gorem stanju nego vaš. Skroz su se izlečili. I ti to možeš. Srećan si što imaš svoju ženu u svom timu. NEMAM SUMNJU da sa vašom odlučnošću, razbijačkim intenzitetom, mojim programima i sa tajnim oružjem, koji je vaša žena, da vaš rak nema nikakve šanse.

Konačno, da odgovorim na tvoje inicijalno pitanje. Hrana koju si spomenula ne hrani rak. Ono što hrani rak su toksini i otrovi kojima smo izloženi u našoj hrani, vodi i vazduhu. Ono što hrani rak su životinjska hrana i to je ono što je najverovatnije prouzrokovalo rak tvog muža. Čestitam mu na tome što je postao vegan. Osušeno voće, kao što su suve šljive i suvo grožđe, imaju veoma koncentrisan i visok nivo šećera i zato ti predlažem da jedeš jedino sveže voće.

Na kraju, postaraj se da tvoj muž počne da koristi moju formulu za prostatu , 3 kašičice, 4 ili 5 puta dnevno, svaki dan, dok ne počne da urinira bez problema. Sreo sam hiljadu muškaraca koji su jedva mogli da uriniraju zbog svoje natekle prostate i koji su ponovo počeli normalno da uriniraju nakog što su koristili moju formulu, zato se postaraj da je uzima svaki dan.

Neka Bog blagoslovi i tebe i tvoje napore,

               

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *